f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Τζιτζικώστας: “Ως περιφέρεια, δημιουργούμε υποδομές για να μείνουν τα παιδιά στον τόπο τους”

Μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας προχώρησε σε δηλώσεις.

“Οι μαθητές και οι μαθήτριες που παρέλασαν σήμερα συνδέουν το ένδοξο παρελθόν της χώρας μας με το παρόν και μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον. Αισιοδοξία και ελπίδα. Εμείς, γι’ αυτό το λόγο ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχουμε στρέψει όλη την προσοχή μας στο πώς θα δημιουργήσουμε τις υποδομές εκείνες που θα επιτρέψουν στα νέα αυτά παιδιά να δημιουργήσουν στον τόπο τους και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα”.

Για να συμπληρώσει:

“Γι’αυτό, το επόμενο διάστημα, ολοκληρώνονται 52 νέες σχολικές μονάδες σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, η ψηφιοποίηση των πανεπιστημίων, γιατί μέσα από τα εχέγγυα που θα τους παρέχουμε πιστεύουμε ότι πραγματικά αυτά τα νέα παιδιά θα μπορέσουν να βρουν στο μέλλον δουλειά, να μείνουν στην Ελλάδα, να δημιουργήσουν στον τόπο τους. Αυτός είναι ο στόχος μας και θα τα καταφέρουμε».