f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Μητέρα δημοσιογράφου έκανε LIVE… επίθεση λατρείας στον γιο της! (vid)

Ο ρεπόρτερ δεν φάνηκε να διασκεδάσει σε αντίθεση με το διαδίκτυο που πήρε… φωτιά.

Ένας δημοσιογράφος έγινε έξαλλος, καθώς η μητέρα του πέρασε με το αυτοκίνητό της έξω από τον δρόμο που έκανε ρεπορτάζ για το κανάλι στο οποίο εργάζεται και με ενθουσιασμό τον χαιρέτησε φωνάζοντάς του «γεια».

Ο 30χρονος Μάιλς Χάρις από το Κολόμπους του Οχάιο βρισκόταν στον «αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού ABC 6, όταν είδε ξαφνικά την μητέρα του να περνάει από το σημείο που βρισκόταν, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση.

Και μπορεί ο ρεπόρτερ να ήρθε σε αμήχανη στιγμή, ωστόσο ο καμεραμάν του τηλεοπτικού συνεργείου, βρήκε αστείο αυτό το περιστατικό και το απαθανάτισε για να το κοινοποιήσει στη συνέχεια στα social media. Το βίντεο έγινε αμέσως viral, καθώς οι χρήστες ξεκαρδίστηκαν με την αμήχανη αντίδραση του Μάιλς.

«Γεια σου μωρό μου», φώναξε μέσα από το αυτοκίνητό της η μητέρα στον γιο της, ο οποίος απάντησε: «Είναι η μαμά μου. Προσπαθώ να δουλέψω αυτή τη στιγμή και είσαι εδώ και καλείς και στο τηλέφωνό μου».

Το βίντεο έχει χιλιάδες προβολές και τα σχόλια αποθεώνουν την μητέρα του ρεπόρτερ για την αγάπη που τρέφει στον γιο της. «Πεθαίνω, λατρεύει το μωρό της», ανέφερε κάποιος, ενώ άλλος έγραψε: «Αξιολάτρευτο, τίποτα δεν είναι σαν την αγάπη της μητέρας».