f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Θρίαμβος για τον Παναθηναϊκό στο αθηναϊκό ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με το ευρύ 3-0 την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League 1, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Αϊτόρ, με τον Ισπανό να ανοίγει το σκορ με πέναλτι στο 16’, ενώ ο Παλάσιος σκόραρε για όγδοη φορά φέτος στο πρωτάθλημα δύο λεπτά μετά και ο Ιωαννίδης διαμόρφωσε (αυτό που έμελλε να είναι) το τελικό αποτέλεσμα, από ασίστ του Αϊτόρ, στο 29ο λεπτό.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δύο δοκάρια σε λιγότερο από ένα λεπτό, ουσιαστικά, με τα σουτ των Ανσαριφάρντ και Τσούμπερ στο 25’ και στο 26’, προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο ξεκίνημα του δεύτερου ημίχρονου αλλά… μέχρι εκεί.

Έτσι ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

O Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1, τον Διούδη κάτω από τα γκολπόστ, ενώ Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ και Χουάνκαρ ήταν η τετράδα στην άμυνα. Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλος έπαιξαν στον άξονα, ενώ Αϊτόρ, Γκατσίνοβιτς και Παλάσιος ήταν οι τρεις ποδοσφαιριστές που κινούνταν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ιωαννίδη.

Η ΑΕΚ από την άλλη «κατέβηκε» έχοντας ως σχηματισμό επίσης το 4-2-3-1, τον Τσιντώτα στην εστία και τους Ρότα, Βράνιες, Τζαβέλλα και Χατζισαφί στα μετόπισθεν. Σάκχοφ και Σιμόες αποτέλεσαν τους κεντρικούς χαφ, με τους Γκαρσία, Άμραμπατ και Τσούμπερ να συνθέτουν την επιθετική τριπλέτα πίσω από τον Ανσαριφάρντ, που ήταν ο σέντερ φορ.