f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Celebrities τάσσονται υπέρ της Ουκρανίας και “δικάζουν” τον Πούτιν

Οι επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία συνεχίζονται για πέμπτη ημέρα και celebrities από όλο τον κόσμο έχουν πάρει θέση σχετικά, μέσω αναρτήσεων στα social media.

Συγκεκριμένα, Μαντόνα, Σον Πεν, Αντζελίνα Τζολί, Χαβιέ Μπαρδέμ, Άστον Κούτσερ, Κένταλ Τζένερ και άλλα ονόματα, γνωστά παγκοσμίως, τάσσονται υπέρ της Ουκρανίας και καταδικάζουν με κάθε τρόπο την επίθεση του Πούτιν.

Ειδικότερα ο Σον Πεν, έγραψε: “Είναι ήδη ένα βάναυσο λάθος με ραγισμένες ζωές και ραγισμένες καρδιές, και αν δεν υποχωρήσει, πιστεύω ότι ο Ρώσος πρόεδρος, ο κ. Βλαντιμίρ Πούτιν θα έχει κάνει το πιο φρικτό λάθος σε βάρος ολόκληρης της ανθρωπότητας. Ο πρόεδρος Βολόντιμιρ Ζελένσκι και ο ουκρανικός λαός έχουν αναδειχθεί ως ιστορικά σύμβολα θάρρους και αρχής. Η Ουκρανία είναι η αιχμή του δόρατος για τη δημοκρατική αγκαλιά των ονείρων. Αν της επιτρέψουμε να πολεμήσει μόνη της, η ψυχή μας ως Αμερική έχει χαθεί”.

Η Αντζελίνα Τζολί δεσμεύτηκε να βοηθήσει μέσω της αρμόδιας υπηρεσίας του ΟΗΕ, τους πρόσφυγες.

“Όπως πολλοί από εσάς, προσεύχομαι για τους ανθρώπους στην Ουκρανία», έγραψε η Τζολί σε ανάρτησή της στο Instagram και συνέχισε: «Μαζί με τους συναδέλφους μου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλιστεί η προστασία και τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα των εκτοπισμένων και των προσφύγων στην περιοχή. Έχουμε ήδη δει αναφορές για θύματα και ανθρώπους που άρχισαν να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για να αναζητήσουν ασφάλεια. Είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε τι θα συμβεί, αλλά η σημασία αυτού του συμβάντος – για τον λαό της Ουκρανίας και για το κράτος διεθνούς δικαίου – δεν μπορεί να παραλειφθεί”.

H “βασίλισσα της ποπ”, Μαντόνα με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε ξεκάθαρη τη θέση που πήρε, υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο στον Ρώσο πρόεδρο.

“Ο Πούτιν έχει παραβιάσει κάθε συμφωνία για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο Πούτιν δεν έχει δικαίωμα να προσπαθήσει να διαγράψει την ύπαρξη της Ουκρανίας. Σε στηρίζουμε Πρόεδρε Ζελένσκι! Προσευχόμαστε για εσάς και τη χώρα σας. Δόξα στην Ουκρανία. Δόξα στους ήρωες”.