f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Ξέσπασε κατά Μπάιντεν ο Μασκ: «Κανείς δεν παρακολούθησε την ομιλία του»

Η κόντρα μεταξύ του προέδρου Τζο Μπάιντεν και του Ceo της Tesla, Έλον Μασκ … καλά κρατεί.

«Η Tesla έχει δημιουργήσει περισσότερες από 50.000 θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ κατασκευάζοντας ηλεκτρικά οχήματα και επενδύει διπλάσια χρήματα σε σύγκριση με την GM και τη Ford μαζί».

Υπενθυμίζεται πως ο Μασκ έχει εκφράσει επανειλημμένα την αντίθεσή του αναφορικά με την στάση που έχει επιλέξει να κρατήσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ ως προς την Tesla λέγοντας ότι «ο Μπάιντεν αγνοεί και επισήμως την Tesla».

Σύμφωνα μάλιστα, με ανθρώπους του Λευκού Οίκου, ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν φαίνεται να σχεδιάζει σύντομα, να καλέσει τον Μασκ στις επικείμενες συναντήσεις του με ανώτερα στελέχη του κλάδου. Οι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου ανησυχούν ότι ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος πιθανότατα, σε επίσκεψή του στο Λευκό Οίκο να έκανε ή να έλεγε κάτι «μη καθώς πρέπει».

Ο Μασκ, ο οποίος διευθύνει επίσης, την εταιρεία εξερεύνησης του διαστήματος SpaceX, έχει εκτιμώμενη καθαρή περιουσία η οποία υπολογίζεται αυτή τη στιγμή, πως ανέρχεται σε περισσότερα από 235 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.