f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Δέκα (!) οι καταγγελίες κατά γνωστού ντράμερ!

Δίχως σταματημό βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας οι καταγγελίες εις βάρος γνωστού ντράμερ!

Ο ντράμερ οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης μετά από την καταγγελία παιδιού το 2019, του επιβλήθηκε κάθειρξη 12 ετών και στις 11 Απριλίου αναμένεται να γίνει το Εφετείο.

“Με ταχύτατους ρυθμούς και αλλεπάλληλες αποκαλύψεις με λεπτομέρειες που προκαλούν αποστροφή ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της προκαταρκτικής εξέτασης για σωρεία γενετήσιων πράξεων τις οποίες τελούσε επί σειρά ετών κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, σε βάρος τουλάχιστον δέκα όπως γίνεται μέχρι σήμερα γνωστό ανηλίκων κοριτσιών, όλων θυμάτων του ήδη καταδικασθέντος πρωτοδίκως σε 12ετή κάθειρξη για αποπλάνηση ανηλίκου ντράμερ του διάσημου μουσικού συγκροτήματος των Πυξ Λαξ, Γ.Γ.” τονίζει στο Newsbeast ο ποινικολόγος και συνήγορος της οικογένειας της ανήλικης κοπέλας που έκανε την πρώτη καταγγελία Παναγιώτης Γ. Παπαϊωάννου.

“Στις 14/2/2022, μετά από παραγγελία του Εισαγγελέως Πλημ/κών Αθηνών που είχε παραλάβει και μελετήσει την υποβληθείσα πριν δύο εβδομάδες μηνυτήρια αναφορά πέντε, αγνώστων μεταξύ τους, ενηλίκων γυναικών που τον καταμήνυαν ότι τις είχε κακοποιήσει όταν ήταν μεταξύ 8 και 13 ετών σε διάφορους τόπους και χρόνους, διατάχθηκε κατεπειγόντως η διεξαγωγή προανακριτικών πράξεων που θα διερευνούσαν το ποιόν των καταγγελιών αυτών. Μέσα σε μία εβδομάδα, αυτές διπλασιάστηκαν, ενώ ακόμη περισσότερες αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας” επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού που σήμερα είναι 16,5 ετών.

Πηγή: newsbest.gr