Η πρόταση της Τσικνοπέμπτης: Μπιφτεκάρα για να φας, στο Αρχοντικό θα πας!
Η Τσικνοπέμπτη είναι η μέρα που οι απανταχού…κρεατοφάγοι πανηγυρίζουν. Όχι ότι στην Ελλάδα χρειαζόμαστε την Τσικνοπέμπτη για να επιδοθούμε σε κρεατοφαγία. Απλά η μέρα σηκώνει και το κάτι παραπάνω.
Το googlareis.gr θα προσπαθήσει να σας βοηθησει με διάφορες προτάσεις…καλού φαγητού. Και θα ξεκινήσουμε με το κορυφαίο μπιφτέκι σε Θεσσαλονίκη, περίχωρα και Βόρεια Ελλάδα! Μπιφτεκάρα για να φας, στο Αρχοντικό του Χαρινά θα πας! Μην σας τρομάζει η απόσταση για το Άδενδρο λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη. Αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω! Μπιφτεκάρα βουτύρου που πιάνει όλο το πιάτο, παρέα με την απαραίτητη πάπρικα! Μοναδική συνταγή με το μυστικό να είναι μόνο στο μυαλό του Άγγελου Χαρινά! Ούτε στην σύζυγό του, την Χρυσάνθη δεν το λέει!!!
Σπεσιαλιτέ επίσης; Μοσχαρίσια τηγανιά! Καλά διαβάσατε. Μοσχαρίσια τηγανιά! Αλλά και πολλά άλλα κοκορέτσι ΑΑΑ ποιότητας, μπριζόλες γάλακτος, πανσέτες,κοντοσούβλια, κοντοσούβλια κοτόπουλα και όλες οι μερίδες XXL!
Μπιφτεκάρα για να φας, στο Αρχοντικό του Χαρινά να πας!!!
Για…κατευθύνσεις (πάρτε να κλείσετε τραπέζι γιατί δύσκολα είστε) και gps για Άδενδρο…