f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

ΗΠΑ: Ξεβράστηκε θαλάσσιο «τέρας» μήκους 2 μέτρων

Ένας θαλάσσιος γίγαντας μήκους 7 ποδιών (περίπου 2,1 μέτρων) εντοπίστηκε σε κοινή θέα, αφότου ξεβράστηκε σε παραλία, με τους ντόπιους να μένουν άφωνοι στο πρωτόγνωρο θέαμα. Το ογκώδες ψάρι, μέρος της οικογένειας των ηλιόψαρων, απαθανατίστηκε με την εικόνα του να κάνει τον γύρο των social media την περασμένη εβδομάδα.

Το γιγαντιαίο ψάρι εντοπίστηκε στην παραλία Gearhart στο Όρεγκον, των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Seaside Aquarium. Στο σημείο μετέβη μία επιστήμονας προκειμένου να αναγνωρίσει το τεράστιο ψάρι.«Αρχικά, αυτό το μεγάλο ψάρι με παράξενη όψη προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξ ου και οι πολίτες συρρέουν στην παραλία για να το δουν από κοντά», ανέφερε το ενυδρείο σε σχετική ανάρτηση στο Facebook.

Η Marianne Nyegaard από τη Νέα Ζηλανδία έσπευσε να αναγνωρίσει το ψάρι ως ένα είδος διαφορετικό από το κοινό ηλιόψαρο του ωκεανού. Ένας θαλάσσιος γίγαντας μήκους 7 ποδιών (περίπου 2,1 μέτρων) εντοπίστηκε σε κοινή θέα, αφότου ξεβράστηκε σε παραλία, με τους ντόπιους να μένουν άφωνοι στο πρωτόγνωρο θέαμα. Το ογκώδες ψάρι, μέρος της οικογένειας των ηλιόψαρων, απαθανατίστηκε με την εικόνα του να κάνει τον γύρο των social media την περασμένη εβδομάδα.

Το γιγαντιαίο ψάρι εντοπίστηκε στην παραλία Gearhart στο Όρεγκον, των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Seaside Aquarium. Στο σημείο μετέβη μία επιστήμονας προκειμένου να αναγνωρίσει το τεράστιο ψάρι.«Αρχικά, αυτό το μεγάλο ψάρι με παράξενη όψη προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξ ου και οι πολίτες συρρέουν στην παραλία για να το δουν από κοντά», ανέφερε το ενυδρείο σε σχετική ανάρτηση στο Facebook. Η Marianne Nyegaard από τη Νέα Ζηλανδία έσπευσε να αναγνωρίσει το ψάρι ως ένα είδος διαφορετικό από το κοινό ηλιόψαρο του ωκεανού. Το εν λόγω είδος μοιάζει με «σφαίρα», φέρει σκληρό δέρμα και μικρό στόμα στο οποίο υπάρχουν κοφτερά δόντια, με τη Britannica να υποστηρίζει πως πρόκειται για το Mola tecta.