f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.
Image Alt

Googlareis.gr

Μία Καλίφα: “Ξεκίνησα το πορνό για να κάνω… χαρούμενο το αγόρι μου”

Η συνέντευξη της Μία Καλίφα στον Βρετανό δημοσιογράφο Λουί Θερού, για το πόντκαστ με τίτλο το όνομα του, πραγματοποιήθηκε πριν από ένα μήνα, και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο αυθόρμητα, και ρεαλιστικά πορτρέτα της νεαρής Λιβανέζας που έχει υπάρξει δημοφιλές μοντέλο, πρωταγωνίστρια πορνογραφικών video και πλέον, προσδιορίζεται με το κάπως αόριστο media personality.

Με τι ασχολείται σήμερα;

Σίγουρα όχι με την πορνογραφία. Η Καλίφα έχει λανσάρει το προσωπικό της brand κοσμημάτων (Sheytan), ενώ ποστάρει περιεχόμενο στο OnlyFans, το οποίο επιλέγει ως άλλη μια πλατφόρμα περιεχομένου, αγνοώντας τις πορνογραφικές του πινελιές. Το αντιμετωπίζει σαν ένα Instagram, λίγο πιο αφιλτράριστο.

Θα γυρνούσε στη βιομηχανία της σεξεργασίας;

Η ίδια αποτρέπει κάθε νέα γυναίκα από το να επιχειρήσει να ακολουθήσει τα βήματα της στη σεξεργασία. Την αποκαλεί «πεδίο εκμετάλλευσης, χώρο αρπακτικών» και σίγουρα όχι μια ευλογία» το γεγονός ότι βρέθηκε εκεί.

«Ήμουν 16 ετών και είχα σχέση με ένα αγόρι που ήταν 24. Όλες οι αποφάσεις μου, όλες οι πράξεις μου, που με οδήγησαν στο να κάνω αυτά τα video, ξεκίνησαν από το γεγονός ότι ήθελα να κάνω εκείνον χαρούμενο. Ήταν μια σειρά από τρομακτικά λανθασμένες κινήσεις εκ μέρους μου, που ξεκίνησαν όμως, από άγνοια».

Δείτε ακόμη: Οι πιο παλιές ελληνικές εταιρείες: Λειτουργούν εδώ και πάνω από 100 χρόνια

Για το αν υπάρχει κάποιος «ιερός πόλεμος» εναντίον της

«Δεν με ενδιέφερε το γεγονός ότι δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου ως μια γυναίκα αραβικής καταγωγής που έκανε ερωτικά video, γ*** τους αυτούς. Με νοιάζει όμως το ότι υπάρχουν κορίτσια εκεί έξω που έχουν βρεθεί σε κίνδυνο, επειδή έχουν σώμα που μοιάζει με το δικό μου, και πρόσωπο και φοράνε γυαλιά, αυτό είναι που με τρομάζει» δήλωσε η Μία, και αποκάλυψε ένα ακόμα περιστατικό.

«Έχω μιλήσει με αξιωματούχους στις ΗΠΑ και στη Μέση Ανατολή, και μου έχουν πει διακριτκά, ε, καλύτερα να μην ταξιδεύεις, αν δεν έχεις σοβαρό λόγο.

Θα σου πω τι είχε συμβεί όταν είχα βρεθεί στο αεροδρόμιο του Μαρακές, αυτό με φρίκαρε.

Ήταν ένας άντρας που εργαζόταν σε υπηρεσία ελέγου διαβατηρίων στο αεροδρόμιο, ο οποίος είχε βγάλει φωτογραφία με το iPhone του το διαβατήριο μου, και το έδειχνε σε συναδέλφους του γελώντας και σχολιάζοντας δυνατά.

Αυτό δεν κατάλαβα ποτέ για ποιο γαμ**ένο λόγο έγινε» δήλωσε η Μία στον Λουί Θερού.

Για όσα της συνέβησαν όταν εκδήλωσε τη στήριξη της στην Παλαιστίνη

«Με κυνήγησαν, με απείλησαν ότι θα πεθάνω, μου έκαναν ενέδρα στο αυτοκίνητο μου, χρειάστηκε να αλλάξω αυτοκίνητα, να βάλω φιμέ τζάμια, να προσέχω ακόμα περισσότερο κάθε φορά που κυκλοφορώ στο δρόμο. Όταν σου στέλνει κάποιος ένα σκρίνσοτ του σπιτιού σου στο Google Maps, πρέπει να φύγεις από το σπίτι, είναι ξεκάθαρο αυτό. Όταν όμως μια νεαρή κοπέλα νιώθει ότι η ζωή της απειλείται επειδή μου μοιάζει, αυτό δεν μπορώ να το φτιάξω, αυτό με τρομάζει»

Θα γυρνούσε στην πατρίδα της στο Λίβανο;

«Θα ήθελα πάρα πολύ να γυρίσω, αγαπώ την πατρίδα μου, προσπαθώ έστω, να βρίσκω καλό λιβανέζικο φαγητό εδώ στη Βρετανία. Όμως δεν μπορώ να γυρίσω αυτή τη στιγμή.

Γιατί η πολιτική κατάσταση στη χώρα μου είναι πάρα πολύ οξυμένη, και δεν συμφωνώ με πάρα πολλά πράγματα που συμβαίνουν εκεί» είπε η νεαρή ινφλουένσερ.

Ο πολύ έντονος και αφιλτράριστος τρόπος που μιλάει στη συνέντευξη

Η ίδια το αποδίδει στο γεγονός ότι βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, κάτι που την ωθεί στο να εκφράζει σκέψεις πιο αβίαστα (ειδικά στο Twitter!), και να «βουτάει» σε αχαρτογράφητες περιοχές της κουλτούρας των nerds και να απολαμβάνει που είναι ο εαυτός της.

Η παρακάτω συνέντευξη δεν θεωρείται από τις καλύτερες του Βρετανού δημοσιογράφου Λούι Θερού. Από την άλλη όμως, χρησιμεύει για να γνωρίσουμε μια περσόνα παγκόσμιας απήχησης, όπως πραγματικά είναι. Αφτιασίδωτη.

«Είναι ελευθερία! Είναι μια απελευθέρωση το να μπορείς να πεις αυτό που θέλεις, να έχεις αυτή τη δύναμη μέσα σου, και δεν λέω πως είχα πάντα αυτή τη δύναμη μέσα μου, γιατί κάποτε φοβόμουν, και δεν πίστευα καθόλου σε μένα, αλλά είναι απίστευτη δύναμη το να μη φοβάσαι να μιλήσεις για όσα σε καταπιέζουν».